Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Π.Α.Ο.Κ.-Πανθρακικός 3-0


Τρεις μέρες μετά τον αγώνα με την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Τούμπα για ένα παιχνίδι με τελείως διαφορετικά δεδομένα και αγωνιστική προσέγγιση. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς άφησε στην άκρη την (εύλογα) συντηρητική διάθεση της Πέμπτης και μπήκε στο γήπεδο για να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό της.
Ο Ολλανδός τεχνικός φρέσκαρε την ενδεκάδα με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας έναντι του Ινσαουράλδε, τον Σκόνδρα δεξί μπακ, τον Νάτχο στο κέντρο και τους Λούκας, Στοχ, Χούσεν στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ εν πολλοίς πέτυχε το στόχο της επιβολής του ρυθμού. Είχε την κατοχή της μπάλας έφτανε με σχετική άνεση στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο κάπου εκεί τα χαλούσε δυσκολευόμενος να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός ισορρόπησε την κατάσταση. Εκλεισε τα κενά στην άμυνά του και βγήκε γρήγορα μπροστά στην κόντρα προσπαθώντας με μακρινά σουτ να απειλήσει την εστία του Παναγιώτη Γλύκου. Και πάνω που το δεδομένα του αγώνα έδειχναν ν’ αλλάζουν προς το χειρότερο με τον ΠΑΟΚ να βγάζει μια κούραση – Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λίνο έπαιζαν με ίωση – , ο Εργκους Κάτσε κόντρα στη ροή άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ.
Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενη ρίσκαραν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση και ο ΠΑΟΚ χάρη στην κλάση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους χώρους που βρήκε πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη, τη 12η, μέσα στην Τούμπα.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο(66’ Ινσαουράλδε), Λάζαρ(46’ Βούκιτς), Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ(60’ Σαλπιγγίδης), Χούσεν.
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Χρήστου, Καθάριος(71’ Χασομέρης), Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ
Πηγή: www.paokfc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου