Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Νίκη και τίτλος! K20


Ο ΠΑΟΚ έχει... ταλέντο στα μικρά τμήματα και αυτό το δείχνουν οι επιτυχίες που "έρχονται". Η Κ20 του "Δικέφαλου" κέρδισε με 3-1 τον ΟΦΗ και έτσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Παπαδόπουλος στο 24΄  έκανε το 1-0, ο Πόζογλου στο 53΄ "έγραψε" το 2-0 ενώ ο Σακλαμάκης μείωσε στο 63' σε 2-1. Ο Πόζογλου όμως στο 74' έκανε το 3-1 και ουσιαστικά εκεί κάπου τελείωσαν όλα. Το σύνολο του Βλάνταν Ιβιτς είχε την υπεροχή στον αγώνα και δεν άφησε τον ΟΦΗ να κάνει το παιχνίδι του. Να σημειωθεί πως εκτός ήταν οι Κουλούρης και Σαββίδης καθώς οι δυο τους είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναικό ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος αποκλείστηκε (όντας τιμωρημένος) από την αποστολή του αγώνα με τους "πράσινους". Μετά το τέλος του αγώνα τα πανηγύρια ήταν έξαλλα.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Κιόσε, Πολύζος, Τουμανίδης, Πόζογλου, Τσολακίδης (69' Πατράλης), Συράκος (89΄ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (81' Tοπαλίδης).
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Κοντογιαννίδης, Τούγλης, Δαμιανάκης, Φάζος, Χύζι (75΄ Καρυοφυλλάκης), Μανιδάκης, Μπάμπης (46΄ Χατζάκης), Σακλαμάκης (77΄ Μαραθιανός), Μπολάκης, Χρηστάκης

Πηγή: www.olapaok.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου