Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Καλή επιστροφή




Επειδή είμαστε άνθρωποι χωρίς αγκυλώσεις θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που ήθελε περισσότερο το κύπελλο, στον προπονητή του, στους διαιτητές, αλλά πάνω απ' όλα στον τεράστιο λαό μας. Οι μόνοι που κατέβηκαν στο γήπεδο στο οποίο παίχτηκε ο "τελικός" ήταν οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.
Δεν μας πειράζει ούτε η καζούρα των υπολοίπων, ξαφνικά όλη η Ελλάδα χθες βράδυ πανηγύριζε, γιατί δείχνει το  κόμπλεξ τους, μας πειράζει όμως ότι οι περισσότεροι  στον Π.Α.Ο.Κ. δεν κατάλαβαν που βρίσκονταν. Μια ομάδα ασύνδετη χωρίς αρχή και τέλος έγινε έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων. Ο μόνος που διασώθηκε από το χθεσινοβραδινό ναυάγιο ήταν ο Στοχ. Υπεύθυνοι από δω και πέρα είναι αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι. Ο δεύτερος στόχος, αν ο πρώτος ήταν το πρωτάθλημα, χάθηκε με τρόπο που δεν δικαιολογεί μεγάλα λόγια και πολύ φοβόμαστε πως αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, θα μιλάμε για μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά. 
Χθες βράδυ ακούστηκε από πολλά στόματα η λέξη προδοσία, προδοσία σίγουρα για όλους που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα με άθλιες συνθήκες. Ακόμα και την κούραση την ξεπερνάς, όταν όμως πρέπει να πάρεις το δρόμο της επιστροφής φορτωμένος με τόσα γκολ, αυτό δεν ξεπερνιέται εύκολα.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη την ομάδα, γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι στα δύσκολα και θα αφήσουμε τους ιθύνοντες να κάνουν τη δουλειά που πρέπει για να χαμογελάσει ο πικραμένος λαός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου