Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ.


Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ταξιδεύει στη Λιβαδειά όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. Ένα παιχνίδι που ναι μεν μπορεί να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά λόγω του ότι ακολουθεί το παιχνίδι της χρονιάς έχει και λίγο χαρακτήρα... αγγαρείας.
Το ματς αυτό, πάντως, θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. και με αφορμή αυτό το γεγονός θυμίζουμε τους δύο μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" που πήραν φέτος το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα και έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής τον Π.Α.Ο.Κ.. Ο λόγος για τον Στέλιο Πόζογλου και τον Ευθύμη Κουλούρη.
Ο δεύτερος έχει γράψει έως τώρα τέσσερις συμμετοχές, έχει σημειώσει τρία γκολ και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει πολλούς πόντους στην εκτίμηση τόσο των προπονητών του, όσο και του κόσμου, κυρίως, λόγω της συχνής επαφής που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Από την πλευρά του ο Πόζογλου έχει, επίσης, τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές και ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με την Αλκμάαρ.
Ο Π.Α.Ο.Κ., φυσικά, διαθέτει στο ρόστερ του κι άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Κιόσε και ο Σαββίδης που περιμένουν την δική τους ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και γιατί όχι να καθιερωθούν στον Π.Α.Ο.Κ..

Πηγή: www.olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου