Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ένα βήμα πιο κοντά…


Άλλη μια απαραίτητη νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Κ20, που επικράτησε με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δίνει πειστική απάντηση στο ερώτημα αν θα τη ζαλίσει η κορυφή και διατηρείται εκεί με ματς λιγότερα και με παρατεταμένες σοβαρές και ουσιαστικές εμφανίσεις.
Στη φετινή διαδρομή πολλά παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν τη στάμπα του “ηγέτη” ανά περιόδους σ´ αυτή την ομάδα. Και όλοι δείχνουν να έχουν τη στόφα του πρωταθλητισμού. Σήμερα το σκορ άνοιξε με το παρθενικό του γκολ ο Αχιλλέας Πούγγουρας μετά από κόρνερ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που βαπτίστηκε αριστερό μπακ με επιτυχία, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και έκανε το 1-0 στο 5ο μόλις λεπτό. Στο 10 το ματς ουσιαστικά “κλείδωσε”. Ο Κυριάκος Σαββίδης με μοναδική ατομική ενέργεια και φοβερή κάθετη μπαλιά, έβγαλε… “μάτι” τον Παπαδόπουλο, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ανέλαβε ο Κουλούρης, που πέτυχε δυο…σεντερφορίσια γκολ μέσα από την περιοχή στο 57′ και το 89′ μετά από ασίστ του Σαββίδη και του Ταουσιάνη αντίστοιχα.
Ο Βλάνταν Ίβιτς καινοτόμησε πετυχημένα και μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος από το πείραμα τουΔεληγιαννίδη ως δεξί μπακ, αλλά και από τις συνεχείς εναλλαγές θέσεων των ποδοσφαιριστών του στη διάρκεια του ματς.
Η σύνθεση:
Σοϊλεμέζογλου, Πούγγουρας, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Πολύζος (62′ Πιαστόπουλος), Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (46′ Τσολακίδης), Κουλούρης, Σαββίδης (71′ Ταουσιάνης), Πόζογλου

 Πηγή: www.paok.fc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου