Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ 2-1

Μπορεί ο Βοσκάκης να απέβαλε τον Βίτορ και ο ΠΑΟΚ να αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες για παραπάνω από ένα ημίχρονο, μπορεί ο Λίλα να έβαλε τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με σκόρερ τους Στοχ και Λούκας ανέτρεψε το αποτέλεσμα και πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων.
Τραγικός Βοσκάκης
Ο διαιτητής του αγώνα ήταν τραγικός στις αποφάσεις του, καθώς ξεκίνησε το ματς δείχνοντας ότι θέλει να είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης, ωστόσο κατάφερε με τις αποφάσεις του να εκνευρίσει και τις δύο ομάδες. Ειδικά, μετά την κόκκινη στον Βίτορ, την οποία έβγαλε με σχετική ευκολία, δέχθηκε τα έντονα παράπονα των παικτών του "Δικεφάλου" και έχασε τον έλεγχο.
Πολλά νεύρα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ
Μπορεί ο Βοσκάκης να τους εκνεύρισε πολλές φορές, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία στα νεύρα που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τν Τζαβέλλα που είχε αντικρίσει την κίτρινη κάρτα (αδικώς), να φλερτάρει πολλές φορές με την αποβολή.
Τα πλάνα του Γεωργιάδη
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρέταξε την ομάδα, με διάταξη 4-2-3-1 και τον Κίτσιου μετά από καιρό σε θέση χαφ. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γλύκος, με τους Σκόνδρα (δεξιά), Τζαβέλλα (αριστερά), Ινσαουράλδε και Βίτορ να συνθέτουν την αμυντική τετράδα. Νάτχο και Κίτσιου ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Στοχ (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) να αγωνίζονται στις πτέρυγες. Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αγωνίστηκε σε ρόλο επιτελικού πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Στέφανο Αθανασιάδη.
Από μία καλή στιγμή εκατέρωθεν
Στο 5' δημιουργήθηκε η πρώτη καλή φάση στο ματς, με τον Κοροβέση να κάνει τη σέντρα από δεξιά, τον Λίλα να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Νάτχο απομάκρυνε σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στο 7' ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Βούκιτς πέρασε πανέμορφη πάσα στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έκανε την προβολή, αλλά ο Τζημόπουλος απομάκρυνε και ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.
Τεράστια ευκαιρία ο ΠΑΣ
Στο 13' ο Ίλιτς "έσπασε" το τεχνικό οφσάιντ, ο Ίλιτς βγήκε από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Γιάκο, ο οποίος με όλη του την άνεση έκανε το κεντρόλ και σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Ο Βελλίδης αρνήθηκε δυο φορές το γκολ
Στο 14' ο Βούκιτς έκανε την πανέμορφη προσπάθεια και το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βελλίδης έκανε την απόκρουση, ο Σαλπιγγίδης πήρε το ριμπάουντ πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ για δεύτερη φορά απέκρουσε, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 21' ο Βούκιτς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον Βοσκάκη για θέατρο. Στο 23' ο Νάτχο δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη.
Στο 26' ο Αθανασιάδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για εσκεμένο μαρκάρισμα πάνω στον Τζημόπουλο. Στο 27' ο Στοχ έκανε την εκπληκτική προσπάθεια, πέρασε τρεις παίκτες του ΠΑΣ, έκανε το σουτ με το εξωτερικό φάλτσο και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Βελλίδη.
Ο Βοσκάκης έβγαζε με ευκολία τις κάρτες
Στο 31' ο Κίτσιου δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Λίλα. Ο διαιτητής του αγώνα δέχθηκε τις διαμαρτυρίες του Τζαβέλλα, ο οποίος αντίκρισε και αυτός την κίτρινη κάρτα.
Στο 32' ο Στοχ δέχθηκε την πάσα στα αριστερά της επίθεσης, έκανε την προσπάθεια ανενόχλητος, αλλά δεν μπόρεσε να πασάρει σωστά σε κάποιο συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΠΑΣ.
Ροντέο το ματς, αποβλήθηκε ο Βίτορ
Στο 34' σε μια επίθεση του ΠΑΣ, ο επόπτης υπέδειξε τον Κοροβέση σε οφσάιντ, αλλά ο παίκτης των Ιωαννίνων συνέχισε να μαρκάρει με αποτέλεσμα να κλωτσήσει τον Βίτορ. Ο ΠΟρτογάλος αντέδρασε, χτύπησε την μπάλα πάνω στον παίκτη του ΠΑΣ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Βοσκάκη. Στην ίδια φάση ο Κοροβέσης δέχθηκε και αυτός την κίτρινη κάρτα. Ο Ρεθυμνιώτης διαιτητής δέχθηκε πολλά παράπονα από τους παίκτες του "Δικεφάλου", αλλά έδειχνε ότι είχε πάρει την απόφαση του.
Στο 37' ο Τζαβέλλας πέρασε τον Ντάσιο, αλλά ο παίκτης του ΠΑΣ τράβηξε τον αριστερό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.
Στο 44' ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Στοχ πάσαρε όμορφα στον Σαλπιγγίδη και ανοίχτηκε για να πάρει ξανά την πάσα και να βρεθεί σε θέση βολής, αλλά ο βραχύσωμος φορ του "Δικεφάλου" δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με το Σλοβάκο.
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να εκφράζουν τα έντονα παράπονα τους στον Βοσκάκη για τις αποφάσεις του και κυρίως για την αποβολή του Βίτορ.
Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερ μέρος ο ΠΑΟΚ, με τον Γεωργιάδη να παίρνει τη θέση του Βούκιτς.
Στο 47' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, με τον Νάτχο να εκτελεί το φάουλ τον Ινσαουράλδε να παίρνει την κεφαλιά, αλλά τον Βελλίδη μπλοκάρει την μπάλα.
 Στο 49' ήταν η πρώτη φορά που η μπάλα έφτασε στα καρέ του ΠΑΟΚ με τον Λίλα να δοκιμάζει το μακρινό σουτ, αλλά την μπάλα να φεύγει μακριά άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί ο ΠΑΟΚ
Στο 53' ο Κίτσιου έβγαλε την κάθετη πάσα στον Γεωργιάδη, ο τελευταίος έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση έφυγε ψηλά άουτ.
Δεύτερη κίνηση από Γεωργιάδη
Στο 56' ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε τη δεύτερη κίνηση από τον πάγκο, με τον Σαλπιγγίδη να αφήνει τη θέση του στον Λούκας.
Στο 61' ο Λίλα δοκίμασε το πόδι του από πολύ μακρινή απόσταση, αναγκάζοντας τον Γλύκο να πετάξει την μπάλα σε κόρνερ.
Εκπληκτικό γκολ από Λίλα, 0-1 ο ΠΑΣ
Στο 63' ο Λίλα πέτυχε ένα γκολ για highlights, όταν από τα 35 μέτρα κρέμασε τον Γλύκο, ο οποίος ήταν εκτός θέσης και έτσι έδωσε το δικαίωμα στον παίκτη των Ιωαννίνων να ανοίξει το σκορ.
Στο 64' ο Στρούνα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Γεωργιάδη.
Τρίτη και τελευταία κίνηση από ΓΧ
Στο 65' ο Ντάνι Χούσεν πέρασε στο ματς στη θέση του Κίτσιου, κλείνοντας τις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ.
Εκπληκτικό γκολ από Στοχ, 1-1 το ματς
Στο 66' ο Μίροσλβα Στοχ έκανε άνω- κάτω την άμυνα του ΠΑΣ, βρήκε κενό χώρο και εξαπέλυσε μια βολίδα με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "Γ" του Βελλίδη, ο οποίος έμεινε... άγαλμα.
Στο 70' ο Βελλίδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον Βοσκάκη για καθυστέρηση. Στο 75' ο Ακόστα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα επειδή κλώτσησε την μπάλα.
Καλή ευκαιρία για ΠΑΟΚ
Στο 78' ο Τζαβέλλας πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λούκας, ο Ισπανός έκανε την παράλληλη σέντρα με τον Βελλίδη να αποκρούει αρχικά και με δεύτερη προσπάθεια προ του Κλάους μπλόκαρε την μπάλα.
Ο Χούσεν... πέταξε μεγάλη ευκαιρία
Στο 81' ο Χούσεν έκλεψε την μπάλα από λάθος του Τζημόπουλου, βγήκε απέναντι από τον Βελλίδη, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Βελλίδη από πλεονεκτική θέση.
Ο Λούκας έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ
Στο 82' ο Μπέριος έκανε το λάθος, ο Νάτχο έκλεψε την μπάλα, περίμενε όσο θα έπρεπε κάποια βοήθεια, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λούκας και ο Ισπανός με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, κάνοντας το 2-1.
Στο 85' ο Λούκας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον Βοσκάκη για φάουλ πάνω στον Λίλα.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κοροβέσης έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Κίτσιου (65' Χούσεν), Στοχ, Σαλπιγγίδης (56' Λούκας), Βούκιτς (46' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (73' Μπέριος), Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Βίλα (87' Νάκος), Γιάκος (50' Ακόστα), Ίλιτς
Πηγή: www.olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου