Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Μπλακ άουτ και νέα ήττα


Δύο στιγμές αμυντικής αδράνειας σε φάσεις που δεν προμήνυαν κίνδυνο στάθηκαν αρκετές για να γνωρίσει ο ΠΑΟΚ την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του μακριά από την Τούμπα. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στην Τρίπολη, με πολλά λάθη και λιγοστές πραγματικά αξιόλογες φάσεις, ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 60’ με γκολ του Αθανασιάδη, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα, όχι τόσο λόγω της εμφάνισης των γηπεδούχων, αλλά εξαιτίας δικών του λαθών.
Στο 65’ ο κεντρικός αμυντικός Ντορίν Γκοϊαν έπειτα από στημένη φάση βρέθηκε μόνος του στο κέντρο της άμυνας, η μπάλα ήρθε στο πόδι του και κύλησε αργά και βασανιστικά στη γωνία της εστίας του Παναγιώτη Γλύκου που δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει.
Η άμεση ισοφάριση και ο φτηνός τρόπος με τον οποίο μπήκε το γκολ φάνηκε να αποδιοργανώνουν τον ΠΑΟΚ που ως εκείνο το σημείο είχε την (φλύαρη) κυκλοφορία και προσπαθούσε με οργανωτή τον Νάτχο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα του χάριζαν τη νίκη.
Το μπλακ άουτ μετά το 1-1 οδήγησε στο 2-1. Πάλι σε ανύποπτη φάση. Σε μια βαθιά… σκοτωμένη μπαλιά οιΜαντούρο, Γλύκος δεν συνεννοήθηκαν, ο Ολλανδός αμυντικός έδιωξε άτσαλα τη μπάλα που χτύπησε στο σώμα του Χουάνμα – ο οποίος ακολουθούσε τη φάση – κι από εκεί στο δοκάρι. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και προ κενής εστίας σημείωσε το νικητήριο γκολ.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ν’ αντιδράσει για να περιορίσει τις απώλειες, ωστόσο πέρα από ένα πλασέ του Ολίσε που απέκρουσε ο Μπαντής δεν κατάφερε να απειλήσει ορθολογικά. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εμφάνισαν αδυναμία στην τελική προσπάθεια φτάνοντας ως την αντίπαλη περιοχή δίχως να μπορούν να ολοκληρώσουν τη φάση, έτσι δεν… κλείδωσαν το προβάδισμα και το πλήρωσαν κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος.
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι (55’ Τσαμπούρης), Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (69’ Κάφα), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (83’ Κουρμπέλης)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαντούρο, Ινσαουράλδε, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας (75’ Λάζαρ), Ολίσε (81’ Λίνο), Χούσεν (81’ Κουλούρης), Αθανασιάδης
Πηγή: www.paokfc.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου